Kunstkuur

Programmeren

Programmeren

Woord

Woord

Muziek

Muziek

Kunstkuur?

Het is officieel, Kunstkuur krijgt een vervolg in de 2de graad van Salto Humano! De samenwerking met de Stedelijke Academie gaat verder en zo kunnen dus ook de leerlingen van het derde en vierde jaar van de keuzemodules beeld, woord, muziek en programmeren genieten. In Kunstkuur kiezen de leerlingen zelf waarvan ze willen proeven. Ben je creatief aangelegd en hou je van schilderen, tekenen, knutselen... Dan is beeld iets voor jou! Heb je een hart voor muziek en voel je het ritme van ieder liedje in je lijf? Dan pas jij bij de keuzemodule muziek! Hou jij ervan om voor een groep te staan en de pannen van het dak te spelen? Dan is woord wat voor jou! Heb je al altijd eens willen weten hoe je spelletjes maakt en hoe apps precies in elkaar zitten? Dan kom je meer te weten tijdens de module programmeren. Neem het niet van ons aan, maar luister wat de leerlingen te zeggen hebben over Kunstkuur:

 

“Ik vind Kunstkuur geweldig omdat het een leuke manier is om dingen te leren buiten de standaardvakken van school en je kijkt er altijd naar uit. Je beleeft er steeds weer plezier aan.”

 

"Door Kunstkuur heb ik meer zelfvertrouwen en durf ik sneller mijn mening zeggen. Je leert samenwerken met je medeleerlingen en je durft jezelf zijn."

 

“Ik ben blij dat we de mogelijkheid hebben om Kunstkuur te doen. Zo hebben we tussen onze lessen door toch nog twee uurtjes ontspanning. De projecten waaraan we werken zijn zeer leuk en creatief. Ik ben dus zeer blij dat dit in ons lessenpakket zit.”

Beeld

beeld